MARINERADE OLIVER. Spanska Tapas med mycket vitlök och olivolja som huvudsmaksättare. Marinera oliver i olivolja, några kvistar rosmarin, 2 skivade vitlöksklyftor, skal från en halv citron och lite malen svartpeppar
Det är väl inte precis en hemlighet att jag är ett stort fan av Jamie Oliver. Här är min version av den spanska chorizo- och tomatsalladen (som du bara måste testa)
DAGENS RECEPT 15-01-11SPANSKA KOTLETTERKotletter hör till snabbmaten men behöver för den skull inte bli enformig mat. Blanda ned 8 - 10 skivade oliver och 2 - 4 sardeller eller ansjovisfiléer i paprikaröran
Receptet har vi lärt oss av spanska vänner när vi varit på grillfester i södra Spanien. – Sangria med rom passar bra med salmorejo cordobés, olivada eller annan tapa med oliver också
Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojo rojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Det spanska vinet Candidato blev ekologiskt certifierat från och med innevarande årgång men nu står det även klart att vinet kan bekräftas som vegetariskt/veganskt
Det spanska vinet Candidato blev ekologiskt certifierat från och med innevarande årgång men nu står det även klart att vinet kan bekräftas som vegetariskt/veganskt