Häll vinlagen över torsken. 1 kg torskfilé utan skinn. 1 spansk pepparfrukt, urkärnad. Börja med fisken. Skär den i ca 3x3 cm stora bitar, salta och peppra dem lite lätt
Torsk med spenat- och feta PrintFörfattare. Skär torsken i portionsbitar och lägg i en ugnsform. SpanskTorsk från LCHF 2. 6Ingredienser800 g fryst torskfilésalt, vitpeppar400 g fryst spenat1 dl finhackad lök2 vitlöksklyftorsalt, vitpeppar ev konc. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 800 g fryst torskfilé
Efter penslingen rullade jag varje torskbit i ett par skivor spansk serranoskinka. Familjen har dessutom varit väldigt sugna på rejält kött ett tag så det blev entrecote med tillbehör och lite spanskt rött att dricka till
Den här kryddstarka fiskrätten kan du laga på vilken fast fiskfilé som helst, till exempel lax, torsk eller gädda1 hel bit laxfilé, ca 3/4 kg 3 msk matolja 1 tsk salt Sås. 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1-2 röd spansk peppar 1 msk curry 2 msk tomatpuré 1 msk pressad citronsaft 3 dl kokosmjölk på burk salt
Ca 300 g vit fisk (ex torsk, sej, hoki). 1/2 röd chili (spansk peppar), finhackad. Ca 300 g vit fisk (ex torsk, sej, hoki). 1/2 röd chili (spansk peppar), finhackad
1 st färsk pepparfrukt (spansk). 600 g fiskfilé t ex torsk. Skala och finhacka lök, vitlök och galangal. Strimla citrongräs fint och finhacka pepparfrukt och korianderrot
350 g laxtärningar eller filé av lax eller torsk. 1 -2 chili, spansk peppar. 1 -2 chili, spansk peppar. Har du fastnat i taco-träsket med standardiserade smaker från Santa Maria
1 röd chili, t ex spansk peppar. 300 g färsk torsk. 1 röd chili, t ex spansk peppar. 300 g färsk torsk. Kajsa bjöd på den här gooooda soppan med härliga thaismaker