Koka pastan. Låt pastan rinna av och vänd ner den i såsen. 1 st röd chili, t ex spansk peppar. 500 g pasta – gärna fullkorn. 1 st röd chili, t ex spansk peppar. 500 g pasta – gärna fullkorn
Dessutom hittade jag en burk spansk grillad paprika som också slank ner med de hackade tomaterna och chili tillsammans med lök och vitlök som långsamstekt för att få fram härlig söta smaker
röd spansk peppar, urkärnad och finhackad. 4 personer Ingredienser 400 g spaghetti, tunn 4 vitlök, klyftor, hackade 25 g ingefära, färsk, skalad och finstrimlad 2 msk rapsolja 400 g kungsräkor, eller kräftstjärtar 1 röd spansk peppar, urkärnad och finhackad 2 dl koriander, grovhackad 1 lime, saften från 0,5 tsk salt
Pasta puttanesca är en klassisk pastasås från södra Italien med läckra och smakrika ingredienser. Koka under tiden pastan enligt anvisningarna på förpackningen
Pasta och Pizza ⁄ ReceptPasta med pesto och chilimarinerade räkor. Pasta med pesto är ju väldigt gott och enkelt, man behöver ha en mixer dock för att få till pesto
Vill man ha såsen riktigt het, tar man bara en spansk peppar och lämnar kvar kärnorna. Jag använder numera kroatisk fuzipasta, men det fungerar lika bra med vanlig, men som alltid ju bättre råvaror ju bättre resultat
Hanna bytte ut pappardelle mot annan pasta och salvian mot persilja. Koka pastan nästan färdig. När det återstår någon minut av koktiden, häll av blanda ner pastan i grytan