4 4 port ris- eller äggnudlar 2 salladslökar 4 knippmorötter 75 g sockerärtor 1 kruka koriander 1 lime 2 röda spansk peppar 2 msk sesamolja 1 msk fisksås 2 msk skalad, strimlad ingefära 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Dressing, rör ut sockret i fisksås och limesaft, rör i resten av ingredienserna och smaka av. Blanda köttet med grönsakerna, jordnötterna och dressingen i en skål, se till att allt är blandat och täckt av dressingen
HONUNGS-OCH-CHILIMARINERAD FLÄSKFILÉ MED HALLON-OCH MELONSALLAD OCH HALLONDRESSING. HALLONDRESSING. När du ska serveram ringla över dressingen över salladen
Blanda ner dressingen. 1 röd chili / spansk peppar, urkärnad och finhackad. Gör en dressing av 1/3 vit balsamvinäger och 2/3 olja. 1 röd chili / spansk peppar, urkärnad och finhackad
Med risk för att bli tjatig kommer här ett recept med nudlar, koriander och en sojadressing. Jag hittade det på ICAs hemsidan och det ända jag har ändrat på är att jag tillsatt lite honung i dressingen
Dressingen är avgörande för att få den där asiatiska smaken på det hela. Dressing. Slå på dressingen och toppa med det strimlade biffköttet och smörstekta champinjonerna
spansk peppar. Skär potatisen i bitar, blanda med dressingen, sockerärtor och rädisor. spansk peppar. Mixa riven parmesan, rivet citronskal, olja och hälften av valnötterna till en dressing