Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojo rojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Blanda laxen med spansk peppar, salladslök, limeskal, potatismjöl och matyoghurt till en färs. Forma färsen till 4 runda biffar med vattensköljda händer. Stek biffarna i matfett på medelvärme, ca 3 minuter på varje sida
röd chili, t ex spansk peppar. Servera biffarna nystekta med sås. Forma smeten till små biffar och stek dem i olja i en stekpanna 2–3 min på varje sida
Biffar. Häll på de krossade tomaterna och låt såsen fortsätta att puttra medan du gör biffarna. Forma tolv små biffar av färsen, det görs lättast med händerna
Men som även passar utmärkt till alla grillmiddagar i sommar, till tacon, till pulled pork, i tortillas eller som förrätt med lite räkor i eller med lite asiatisk biff i (strimlad lövbiff stekt i tex soya, ingefära, sesamolja och sesamfrön)
röd chili, t ex spansk peppar. Servera biffarna nystekta med sås. Forma smeten till små biffar och stek dem i olja i en stekpanna 2–3 min på varje sida
Färsbiffar. Blötlägg svampen till såsen och börja sedan med färsbiffarna. Forma små biffar och stek på medelhög värme, vänd biffarna när de fått fin yta