Koka Spaghettini Barilla i generösa mängder saltat vatten, häll av när den är al dente, häll den i stekpannan och tillsätt grädden och den rivna basilikan
Koka Spaghettini Barilla i generösa mängder saltat vatten tillsammans med broccolin. Spaghettini. Värm oljan med en krossad vitlöksklyfta i en kastrull
Servera med spaghettini eller tagliatelle och hackad eller smulad fetaost. Här kommer en variant av köttfärsås som är riktigt mustig och god, pga av lammfärsen har den en helt annan karaktär än den traditionella köttfärssåsen och rödvinet ger otroligt god smak
1 gul lök / 1 morot / 50 g rotselleri / 1 vitlöksklyfta / 50 g rökt sidfläsk / 3 hönsbuljongtärningar / 1 dl torrt vitt vin / 1 l vatten / ca 70 g spaghettini / 15 cm av det gröna på en purjolök / 2 dl / 0,5 dl finhackade färska kryddor (timjan och oregano) / 1 msk rapsolja att bryna i. Bryt spaghettini i 2 cm långa bitar och lägg ner i soppan. När spaghettinin är färdigkokt (ca 5 minuter) rör ner finskuren purjolök, ärtor, majs och paprika samt färska kryddor i soppan. ca 70 g spaghettini
500 g spaghetti eller spaghettini. 500 g spaghetti eller spaghettini 4 vitlöksklyftor 1 hel liten torkad röd chili 1 dl olivolja 3 msk finhackad persilja ev
Vi använder Barillas spaghettini no 3, för riktigt kort koktid. ca 400 g spaghettini kokas enligt anvisning. Smaklig spis ♥ ca 400 g spaghettini kokas enligt anvisning
Häll ner spaghettinin i såsen, rör om och smaka av med salt. 500 gram spaghettini. 1. Koka upp lättsaltat pastavatten under lock under tiden som övriga ingredienser tillreds