Koka spaghettin i en stor kastrull med saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Häll pastan i såsen, pressa över citronsaft, tillsätt hälften av rucolan och lite av det sparade kokvattnet (om konsistensen känns för tjock)
400 g spaghetti 200 g kantareller 200 g rödgul trumpetsvamp 0,5 gul lök, finhackad 4 klyfta vitlök, tunt skivade 1 dl vispgrädde 30 g rucolasallad 1 dl parmesanost, nyriven 1 citron, rivet skal från olja, till stekning smör, till stekning salt svartpeppar
Tillsätt räkor, rucola och eventuellt mer rivet citronskal, salt och peppar. När pastan kokat klart, slå av pastavattnet och lägg spaghettin i stekpannan
Servera tonfiskpastan med spaghetti och sallad. Skär tomaterna i bitar och blanda med rucola. Ibland vill jag skriva barnmat, men det heter väl barnvänlig mat med snälla smaker