Blanda spagettin med såsen. Koka spagettin och låt den rinna av. Tärna squashen till bitar som är 1x1 cm. Stek svamp, lök, vitlök och squash i en stekpanna med olja, 5 minuter. 5 st squash. 200 g spagetti
Spagetti och quornfärssås vet jag inte hur många gånger jag laddat upp bilder på genom åren, men visst håller ni med om att det känns extra bra i magen (i dubbel bemärkelse) när ingredienserna till stor del ser ut såhär
spagetti. Häll tomatsåsen över köttbullarna och låt dem puttra i såsen tills de är genomstekta (rör inte om i såsen om du kan låta bli, köttbullarna är lite ömtåliga eftersom de har en massa godsaker i sig och vill inte bli petade på för mycket)
Det hon egentligen menade var, att som småbarnsföräldrar, så består matlagning (och matlådor) mest av köttbullar, fiskpinnar och spagetti, vilket hon var ganska trött på
Vänd ner avrunnen tonfisk i tomatsåsen. Tillsätt squashen och låt den fräsa med i någon minut. Låt såsen småkoka i 10 minuter. Tillsätt mjölken och låt såsen koka under omrörning i minst 5 minuter. Häll tonfiskröran och ostsås på spagettin Stek i 225 grader i 15-20 minuter. 300 g squash i skivor