Jag köpte hem färska spätzle (en tysk variation på pasta kan man säga) och förkokta rödbeter. Om ni inte kan hitta färsk spätzle i affärerna där hemma, så fungerar denna sås precis lika bra till färsk gnocchi (och om ni tvärtemot vill spendera lite tid i köket så är det superlätt att göra egen gnocchi - mitt recept hittar ni här)
Spätzle, sydtyskarnas svar på italienarnas pasta och och våran potatis. Även i Österrike och norditalien uppe i Dolomiterna har jag ätit dessa fantastiskt god nudlar eller vad man nu ska kalla dom, spätzler helt enkelt
Spätzle. När spätzlen flyter upp är den klar. 1. Skär köttet i 2-2. 5 cm stora bitar. Värm upp oljan och stek den finhackade löken tills den blir genomskinlig
Blanda ner zucchinin i spätzlen häll på lite olivolja. Lägg upp på varma tallrikar, lägg tomaterna runt spätzlen, på med torsken, örtoljan och parmesanosten