Vitvinssås. Rör i vitt vin och sedan fiskbuljong. Rulla ihop spättafiléerna och lägg i en ugnsform eller ugnsfast stekpanna Häll över vitvinssås samt strö över riven ost
Tillsätt 2-3 dl vispgrädde, 1/2 vitt vin, 1 msk franskdijonsenap, lite salt och peppar och sist men inte minst 1 tsk fiskkrydda från Herbaria som heter Neptuns dröm. 1/2 dl vitt vin
Vitvinssås. Tillsätt vinet och fiskbuljongtärningarna och koka ihop det hela tills ca 1 dl återstår. 3 dl torrt vitt vin. Vitvinssås3-5 msk smör 1 liten gul lök 3 dl torrt vitt vin 2 fiskbuljongtärningar 1,5 msk vetemjöl 7-8 dl vispgrädde 0,5-1 tsk salt 0,25 krm cayennepeppar 8 små rödspättafiléer, eller 4 stora 500 g oskalade räkor 8 sparrisar 1 citron 50 g färsk spenat 2 msk smör salt ev
Det är sportlov och sonen och jag har ledigt. Såå skönt. Vi kommer inte att resa iväg utan är hemma och vilar och kanske ger oss iväg på några mindre utflykter, om vi får lust
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det var så flott att vi till och med unnade oss var sitt glas vitt vin till maten. Lägg skivad lök i botten på ugnsfast form, häll på vitt vin och lägg på fisken
Häll i vinet och. Supergod och snabblagad fiskrätt. På 30 minuter har du middagen på bordet och kanske att man hinner sluka den på 20 för att den är så god
Lägg rullarna i en ugnsform, häll på buljongen/vinet och låt stå i ugnen ca 20 minuter tills baconet börjar bli knaprigt. 1 dl fiskbuljong eller vitt vin