Spättafile västerbottenost recept

Spättafilé med skogssvamp

Spättafilé med skogssvamp

1 dl färskriven västerbottenost. Finhacka en halv gul lök och dela skogschampinjoner. Fräs i smör och kallpressad rapsolja
Germans fiskgratäng

Germans fiskgratäng

Såsen1 dl vitt vin2 dl fiskbuljong2 dl crème fraiche1 msk tomatpuré3 dl västerbottenost3 äggulorcayennepepparHäll i ingredienserna i en såspanna och värm upp, rör hela tiden. Lägg i 3 äggulor, en i taget, och 3 dl västerbottenost. 3 dl västerbottenost. 3 dl västerbottenost

Germans fiskgratäng

3 dl västerbottenost. Lägg i 3 äggulor, en i taget, och 3 dl västerbottenost. Salta och peppra fisken och lägg den i en smord ugnsfast form

Fiskgratäng

3 dl riven västerbottenost. Salta och peppra fisken. Lägg den sedan i en smörad, ugnsfast form. Blanda räkorna med salt, peppar, limesaft och en del av den hackade dillen

Yvonnes Festspätta

riven västerbottenost. 600 g spättafile. Förväll sparrisen och låt rinna av. Bred ut fileerna,salta lätt och fördela strimlad lax och sparris ovanpå