Örtpanerad spättafilé Rör ihop gräddfil, senap och dill och smaka av med salt, peppar och socker. 1 msk senap. Vänd fisken i en blandning av mjöl, salt och peppar Hemmets Journal
Pocherade spättafiléer med kryddgrön sås Tillsätt senap och välj den större mängden om mera sting önskas. 2-4 tsk dijonsenap. Sätt ugnen på 200 grader Matklubben.nu
Smörrebröd "Stjerneskud" Tillsätt majonnäs, curry och senap. 1 msk dijonsenap. Remoulad 1 dl picklade grönsaker 2 msk purjolök, strimlad 1 dl majonnäs 1 msk dijonsenap citronsaft 1 msk curry www.koket.se
Spätta med limeströssel Hacka persiljan och rör samman den med rivet limeskal, pressad vitlök, ströbröd, fransk senap och matolja Matklubben.nu
Fisksoppa med aioli Rör samman creme fraiche med pressad vitlök och senap. 1 tsk senap. Gör aiolin först. Smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Ljuva toner Rör samman ägg, sardeller, senap, nyriven parmesanost och keso. 1 tsk fransk senap. Börja med Caesarröran Hemmets Journal
Danska Smorrebrod, stekt spättafile med potatis, remoulade & fiskpate Stek spättafilerna krispiga i rikligt med smör och snåla inte med senap och kapris i remouladen. SpättafilernaManfreds Mattorg
Skarpsås från Espö Vispa äggula och socker pösigt, rör ner senap, ättika och vitpeppar. 3 msk senap. 3 msk senap. . Foto. Karin / bevemyrs blogg bevemyrs
Spättagratäng Krydda med senapen och timjanen. 1 msk senap. Sätt ugnen på 225 C. Smörj en ugnsäker form, lägg i filéerna, salta och peppra Matklubben.nu
Pocherade Spättafiléer med kryddgrön sås Tillsätt senap. 3 tsk dijonsenap. Sätt ugnen på 200 grader. , Rulla ihop fiskfiléerna och lägg i en ugnsfast form Itköket.se
Spättafilé med rökt skinka och gräslök Strimla skinkan och blanda med gräslök, grädde, vin och senap. 1 tsk dijonsenap. Krydda fisken och rulla ihop till rulader Matklubben.nu
Spättafilé med rökt skinka Strimla skinkan och blanda med gräslök, grädde, vin och senap. 1 tsk dijonsenap. Skrubba potatisen och koka den Matklubben.nu
Ugnsbakad spättafilé 1 tsk senap. Smörj en eldfast form. Salta och peppra fisken och rulle filéerna samman. koka upp ingredienserna till såsen Matklubben.nu
Örtpanerad spättafilé Rör ihop gräddfil, senap och dill och smaka av med salt, peppar och socker. 1 msk söt senap. 1. Vänd fisken i en blandning av mjöl, salt och peppar Hemmets Journal
Friterad Spätta med Tartarsås Blanda äggulan och senapen till majonnäsen. Smaksätt med picklers, senap, ättiksprit och hackad persilja Marmors blandning
Fiskpaté à la "Kustens pärla" 1 tsk fransk senap. Kör fisk och crabsticks i matberedare. Blanda ner äggen, den ovispade grädden, dillen, salt och peppar i det finfördelade fiskköttet Matklubben.nu
Ann-Britts fisk Blanda den med majonnäs, senap, ost och vetemjöl. 2 msk svensk senap. Sätt ugnen på 175°C. Torka av filéerna om dom varit frysta Matklubben.nu
Spätta i spännande sås Vispa ihop creme fraiche, mjöl, senap och buljongtärning i en gryta. 1 kg spättafile´. 2 msk fransk senapMatklubben.nu