Skala och hacka all lök. Fräs en schalottenlök och morötterna i smör i en stekpanna några minuter. Fräs en hackad schalottenlök i smör i en såskastrull
Finhacka en halv gul lök och dela skogschampinjoner. 1/2 gul lök. Fräs i smör och kallpressad rapsolja. Tillsätt 2-3 dl vispgrädde, 1/2 vitt vin, 1 msk franskdijonsenap, lite salt och peppar och sist men inte minst 1 tsk fiskkrydda från Herbaria som heter Neptuns dröm
Under tiden så fräser du löken i olivoljan, när den är mjuk tillsätt haricotes vertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn
Sila bort löken från buljongen. Hacka löken fint och fräs den lätt i 1 msk smör utan att den får färg. 1 liten gul lök. Vitvinssås3-5 msk smör 1 liten gul lök 3 dl torrt vitt vin 2 fiskbuljongtärningar 1,5 msk vetemjöl 7-8 dl vispgrädde 0,5-1 tsk salt 0,25 krm cayennepeppar 8 små rödspättafiléer, eller 4 stora 500 g oskalade räkor 8 sparrisar 1 citron 50 g färsk spenat 2 msk smör salt ev
Lägg på en bit fisk, strö på dill, gräslök, citronskal, lök, kapris, kryddor och pressa över citron. Spättapaket 2 personer400 g spättafiléhackad gräslökhackad dillrivet citronskal från 1 citron1 liten gul lök1 msk kaprispressad citronsalt och pepparaluminiumfolieSkär löken i tunna skivor. 400 g spättafiléhackad gräslökhackad dillrivet citronskal från. 1 liten gul lök