Smaka av med salt och vitpeppar samt dill. Gratinera spättafileerna i ugnen i ca 20 minuter eller tills den fått fin färg och är genomstekta. 1 dl hackad dill
Hacka kapris och tillsätt dem tillsammans med dill. Servera spättafiléerna garnerade med dillkvistar samt med morots- och kapris blandningen, citronklyftor, sallad, tomater och valfritt tillbehör som pasta eller kokt potatis
Nästan i samma kategori spelar räkor, vin och dill. Krydda med dill, hummerfond, salt & peppar. 1 knippe dill, hackad. Sätt ugnen på 175 grader, skala räkorna och hacka dillen. 1 knippe dill
I fiskgratängen simmar det spätta i en vitvinssås med extra mycket dill, det gamla ordspråket "man kan aldrig överdosera dill" gäller som bekant fortfarande
Spara fiskspadet till dillsåsen. Dillsås. Smaka av med salt och peppar och rör i dill och räkor. 5 dl hackad dill. 5 dl vispgrädde 2 msk smör 2 st äggulor salt peppar Dillsås. 5 dl hackad dill 250 g skalade räkor ca 650 g oskalad vikt 1 dl riven ost Servera med
Lägg på dill och rulla ihop. 5 dl hackad dill. Lägg ut spättafiléerna och krydda med salt och peppar. Lägg fisken med skarven ner i en smord ugnsfast form
4 600 g spättafilé 900 g fast potatis 2 dl smetana 1 fiskbuljongtärning 1 dl vatten salt och peppar 1 kruka dill 250 g broccoli 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken