Blanda i majonnäs och curry. 4 st Spättafileer. 1 tsk curry. Hacka picklesen fint. Vispa upp äggen lätt. Vänd fiskfileerna imjölet, sedan i äggblandningen och sist i ströbrödet
Lägg i kokosmjölk, päron, fiskfond och currypasta i pannan. mer currypasta. Fisk i kokosmjölk, fänkål, päron och röd curry (4 personer). 1-2 msk röd currypasta. 600 g färsk spättafile. 1-2 msk röd currypasta. 600 g färsk spättafile
1,5 msk curry. 1,5 msk curry. Här kommer gårdagens middag på recept. Tar cirka en halvtimme att tillaga. Det var jättegott och det var ett bra tag sedan vi åt rödspätta här hemma
Blanda samman mjöl och curry (efter smak) på en tallrik. Blanda ihop majonnäs, grädde och curry. 1-2 tsk curry. Vän filéerna i currymjölet och stek dem sedan i ca 3-4 minuter per sida i en stekpanna. 1-2 tsk curry. 1-2 tsk curry. 1-2 tsk curry
Blanda curry, salt och ströbröd på ett annat fat. 1 tsk curry. Vispa ägget. Häll upp mjölet på ett fat. Vänd spättafiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen
Blanda alla ingredienser och smaka av med curry, salt och peppar. Stek spättafilerna krispiga i rikligt med smör och snåla inte med senap och kapris i remouladen
Krydda skivorna med curry. 1-2 tsk curry. Skala eventuellt och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Vänd spättafiléerna först i uppvispat ägg och sedan i ströbrödet blandat med salt och peppar