Vispa upp äggen i en djup tallrik och häll ströbröd och mjöl på varsin flat tallrik. Vänd spättafiléerna först i mjölet, sedan i äggen och sist i ströbrödet
Vispa upp äggen i en djup tallrik och häll ströbröd och mjöl på varsin flat tallrik. Vänd spättafiléerna först i mjölet, sedan i äggen och sist i ströbrödet
Tillsätt ägg och smör och smaka av med salt och peppar. Lägg dem i en smord ugnssäker form. 1 äggula. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten
Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat. Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form
Mustigt rågbröd och så massor av goda pålägg. Poängen är just det matiga pålägget – två små smörrebröd blir som en hel måltid och passar lika fint som lunch eller festlig vickning
Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat. Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form