Spättafile ägg recept

Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Ingredienser Panerad spättafilé 600 gram spättafilé 1 salt 2 st ägg 2 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1 svartpeppar 1 smör 1 olja Parmesanmos 800 gram potatis(ar) 75 gram parmesanost 2 msk smör 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 225 gram haricots verts Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

Ingredienser Panerad spättafilé 600 gram spättafilé 1 salt 2 st ägg 2 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1 svartpeppar 1 smör 1 olja Parmesanmos 800 gram potatis(ar) 75 gram parmesanost 2 msk smör 1 salt 1 svartpeppar Tillbehör 225 gram haricots verts Köp receptet Näringsvärde Kcal
Lyxig fiskgratäng

Lyxig fiskgratäng

Tillsätt ägg och smör och smaka av med salt och peppar. Lägg dem i en smord ugnssäker form. 1 ägg. Potatismos
Fiskgratäng med räkor och potatismos

Fiskgratäng med räkor och potatismos

Tillsätt ägg och smör och smaka av med salt och peppar. Lägg dem i en smord ugnssäker form. 1 äggula. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten
Kalasgod spätta i hummersås

Kalasgod spätta i hummersås

Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat. Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form
Förgyll fredagen med goda smörrebröd

Förgyll fredagen med goda smörrebröd

Mustigt rågbröd och så massor av goda pålägg. Poängen är just det matiga pålägget – två små smörrebröd blir som en hel måltid och passar lika fint som lunch eller festlig vickning
Fiskgratäng med räkor och potatismos

Fiskgratäng med räkor och potatismos

Tillsätt ägg och smör och smaka av med salt och peppar. Lägg dem i en smord ugnssäker form. 1 äggula. 1 äggula 1 msk smör eller margarin
Kalasgod spätta i hummersås

Kalasgod spätta i hummersås

Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat. Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form