Igår blev det fisk till middag, vi är ju lite fisktråkiga och äter oftast lax eller torsk. Men denna torsdagen blev det rödspätta för att få lite variation
1 pkt fisk, vi använde sej men det går bra med torsk, lax, spätta osv. Ja, vi är smått fisktokiga i vårt kök och det är tydligen inte helt fel eftersom vi då också påminner andra om att det är hög tid att laga till firre, eller hur Annsofi
Fisken är en torsk, i detta fallet hade vi torskrygg med det går precis lika bra med torskfilé, det går säkert att byta ut torsken mot annan fisk också som till exempel sej eller spätta
Men det går bra att använda spätta, torsk, öring, gös, abborre eller någon annan god fisk. Ostpanerad Sik Att dubbelpanera fisk eller kött med riven ost, är något som passar mycket bra in i LCHF-livsstilen
torsk eller spätta. torsk eller spätta. En sak som är roligt med att ha en matblogg är att man får mycket positiv feedback från vänner, arbetskamrater och andra man kanske stöter på i olika sammanhang
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…