Fisken är en torsk, i detta fallet hade vi torskrygg med det går precis lika bra med torskfilé, det går säkert att byta ut torsken mot annan fisk också som till exempel sej eller spätta
Börja med tomatsåsen. Lägg på den röda fisken först, därefter parmesansås, tomatsås, ett lager lasagneplattor, den vita fisken, tomatsås, parmesansås, ett lager lasangeplattor och slutligen ett lager enbart parmesansås
För de lite äldre, servera gärna med tomatsås och parmesan. Kalvfrikadeller100 gram kalvfärs1 msk potatismjöl eller en mycket finsmosad potatis1 klick osaltat smörLite muskotnötEv litet stänk av vitlök(äldre bebisar en skätt grädde också)* Mosa allt tillsammans och gör små bullar* Koka dem i vatten eller om bebisen är äldre - i tomatsås på tomater och basilika* Frys in bullarna, ta fram i lösvikt och servera mosade eller hela beroende på ålder till ris, potatis eller pasta toppengott med kokt broccoli. Laxrätt2 dl vatten100 gram laxLite röd paprika (se ovan)1 bit mango (blir sött och gott)1 dl gröna ärter1 tomat alternativt 1/2 dl grädde1 stänk curry (gul utan styrka)1 dl risoni 1 klick osaltat smör* Hacka grönsaker och mango i små bitar* Koka allt i vatten ca 8 min, tillsätt smör* Kör med stavmixerFiskpaté200 gram djupfryst vit fisk (filét, ej färsk för det är risk för ben)1 dl grädde eller mjölk1 ägglite vitpeppar1/2 dl hackad färsk dill 1 msk färskpressad citronStänk av muskot1 klick osaltat smör* Kör filéer av djupfryst fisk exempelvis sej, torsk eller spätta med ett ägg och någon dl grädde/mjölk