Häll såsen över fiskrullarna och dekorera med stenbitsrom, dillvippor och citronskivor. Rulla ihop spättafiléerna med köttsidan utåt och lägg skarven nedåt i en låg panna
röd caviar/stenbitsrom – mest for show, dvs lite snyggt att se på. Min originalidé var med laxfilé men pga minimal budget o det som fanns på Tillbud i butikerna så bidde det ett försök med Spättafiléer
500 g spättafilé. 60 g röd stenbitsrom. Salta och peppra fisken. Rulla ihop med köttsidan utåt. Hetta upp vinet i en liten kastrull och lös upp buljongen i det
Smöra en eldfast form,lägg några spättafilèer. Lägg ett nytt lager med spätta och champinjoncreme. Smaklig måltid 400 gr rödspätta. 1 burk svart kaviar (stenbitsrom)
Blanda vin med grädde, hummerfond, lime/citronsaft, potatismjöl, dill och stenbitsrom. Tina filéerna och dela på laxbitarna så de är lika många delar som spätta filéer