Koka rotfrukterna i vatten och tillsätt anis, salt, oregano, koriander, vinäger, färnkol och peppar. Gör små rullar av spättafilén krydda med salt och peppar
Tillsätt buljongen, peston, oregano och honung. spättarulladerna med dillstekt blomkål. Rödspätta med rossosås med parmesan serverat med pressad potatis
torsk eller spätta. torsk eller spätta. 1 tsk oregano. Lägg paprikaköttet i en matberedare eller mixer och tillsätt vitlök, salt, peppar, oregano, balsamvinäger och 2 msk kallt vatten. 1 tsk oregano
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Till 4 portioner (Obs Mannerströms recept är alltid väl tilltagna)4 skivor röd fisk (ca 300 gr) tex lax4 skivor vit fisk (ca 300 gr) tex spätta eller torsk12 lasagneplattor, helst färska. (hemgjorda recept här Det räcker med 1/2 sats)salt och pepparTomatsås1 gul lök2 vitlöksklyftorolivolja till stekning1 burk hela tomater (Vi väljer Kung Markattas som är ekologiska)1/2 burk vatten1/2 tsk timjan1 msk italiensk salladskrydda1 tsk oregano1 tsk sockersalt och pepparParmesansås. 1 tsk oregano
400 g rödspätta. 2 tsk timjan eller oregano. Hacka svamp och purjolök. Fräs det i en stekpanna. Lägg fisken i en ugnsfast form och svamp-lökfräset ovanpå
spätta. 2 tsk oregano. Vispa samman matlagningsgrädde, tomatpuré och kryddorna. Smöra en ugnssäker form och lägg i den halvtinade fisken, häll gräddblandningen över