600 gram vit fisk (torsk, spätta, gös. 3 msk kalles kaviar (eller annan lättrökt kaviar). 600 gram vit fisk (torsk, spätta, gös. 3 msk kalles kaviar (eller annan lättrökt kaviar)
Vid serveringen hälls såsen över fisken och den svarta kaviaren klickas på. 5 såser till torsk och spättaKRASSESÅS4 portioner2 dl mjölk2 msk vetemjöl2 dl spad från den kokta fisken½ dl klippt kryddkrassepressad citronsalt, pepparVispa ihop mjölk och vetemjöl i en kastrull och låt det koka upp. CRÈME FRAÎCHE-SÅS MED CITRON4 portioner2 dl spad från den kokta fisken2 dl crème fraîchesalt, peppar1 msk rivet skal av en citron1 liten burk svart kaviar, 60 gHäll fiskspad och crème fraîche i en kastrull, låt det koka upp och sedan koka på hög värme några minuter
Tina fryst spätta eller skölj den färska. Bjud med kaviarsåsen, potatis och broccoli. spättafilé. Stek den panerade spättan i lite matfett, 2-3 minuter per sida. 2 msk kaviar
Salta o peppra ,bred shampinjonkrämen över fiskfileérna samt strö över kaviaren. Servera kokt potatis och en grönsallad till 500 g fiskfileér av gös,spätta el annan vitfisk
Lägg fisken löst hopvikt, spättafiléerna rullade, i en låg och vid kastrull. Häll såsen över fisken och garnera runtom med räkor, kaviar och citronskivor