Värm under tiden hummersoppan med grädden och hummerfonden på svag värme under omrörning. 800 g spättafilé djupfryst eller färsk. 1 msk hummerfond. 800 g spättafilé djupfryst eller färsk 1 citron, saft efter smak 1 ägg 1 dl ströbröd 1 tsk salt 1 krm citronpeppar 2-3 msk smält margarin eller smör Sås 3 dl hummersoppa på burk 3-5 dl vispgrädde 1 msk hummerfond Garnering 1 burk eller en bunt färsk sparris ¼ kg räkor med skal Dillvippor
Jag har inte tidigare testat deras skaldjursfyllda rullar av spätta så valet föll på dem. Till saken hör att vi skördar chili i överflöd hemma hos oss just nu och jag ville gärna använda chili i såsen till musslorna, vilket inte var bästa kombinationen tillsammans med den fyllda spättan
Blanda vin med grädde, hummerfond, lime/citronsaft, potatismjöl, dill och stenbitsrom. Tina filéerna och dela på laxbitarna så de är lika många delar som spätta filéer
spätta eller hoki. Finhacka dillen och blanda med fisksåsen och hummerfonden. 1 msk hummerfond. Lägg fisken i en smord, eldfast form och krydda med salt och peppar
torsk, spätta, lax - gärna blandade sorter. Smaka av med hummerfond, salt och peppar. Skala räkorna. Fräs skalen i lite fett och koka dem sedan i 2 dl av vinet blandat med vattnet 10-15 minuter
4 port 25 minuter 4-5 hg fiskfilé, lax torsk eller spätta Salt och peppar 2 msk pressad lime 1 gul lök eller silverlök Rapsolja 1 hönsbuljongtärning 500 g krossad tomat eller 5 dl tomatjuice 2-3 msk tomatpuré 1 dl vitt matlagningsvin eller grädde Dill och kinesisk gräslök Fisk- och vinfond eller hummerfond Skär fisken i tärningar och lägg på fat