Vispa ner mjölken lite i taget, vatten och färskost. spättarulladerna med dillstekt blomkål. Rödspätta med rossosås med parmesan serverat med pressad potatis
torsk eller spätta. Ta bort kastrullen från värmen och rör ner färskosten. torsk eller spätta. 2 msk mager färskost 10 % tex. 2 msk mager färskost 10 % tex
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
600 g rödspätta. 125 g färskost. Smält fettet till såsen, strö över mjöl och späd med gräddmjölken. Smula i buljongtärningen och sjud såsen ca 5 minuter
Jag använde rödspätta, en av mina favoritfiskar. Lägg en sked färskost på varje filé och rulla ihop. Spätta med vitlökssås4 portioner600 g spättafilé1 ask färskost med vitlök1 dl vispgrädde1 dl lätt crème fraiche1 vitlösklyftahackad dill efter smaksalt och pepparSätt ugnen på 225 grader. 600 g spättafilé