Stek bacon brun och knaprig (eller åtminstone ”tuggig”) i smör. Smält rikligt med smör och tillsätt, bacon, tärnat äpple, kapris och slutligen hackad persilja
Sno till sist en skiva bacon runt fiskrullen. Lägg rullarna i en ugnsform, häll på buljongen/vinet och låt stå i ugnen ca 20 minuter tills baconet börjar bli knaprigt. 600 g spättafilé. 12 skivor bacon
Bred senap på dem och lägg en skiva bacon ovanpå. 4 portioner600 g tunt skivat ytterlår eller innanlår (6-8 skivor)1 stor morot1 gul lök2 msk fransk senap100 g bacon50 g cornichoner1 tsk saltNymalen pepparSmör till stekningCa 1 liter köttbuljong2 msk tomatpuréGräddsås
Fisken är en torsk, i detta fallet hade vi torskrygg med det går precis lika bra med torskfilé, det går säkert att byta ut torsken mot annan fisk också som till exempel sej eller spätta