Soppgryta recept

Soppgryta

Soppgryta

Strimla skinkan. Skala moroten och skär den i slantar. Ansa och strimla purjolöken. Skala potatisen och skär den i mindre bitar
Höstig soppgryta

Höstig soppgryta

Fräs köttfärsen i en stekpanna. Skär kålen i strimlor, potatis och morötter i skivor/slantar och hacka löken
Soppgryta med albóndigas

Soppgryta med albóndigas

Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Kantarelltoast med rökt ren, löjrom, äpple och pepparrot. 30 Min. Kantarellpasta med pecorino
Soppgryta på högrev med chipotle

Soppgryta på högrev med chipotle

Servings. 4. Cook Time. 40 Min. Kålbowl med asiatisk köttfärssås. Quiche utan pajskal. 25 Min. Indisk paneergryta med ingefära, vitlök och cashewnötter
Gammaldags Soppgryta på Amerikafläsk och Vitkål

Gammaldags Soppgryta på Amerikafläsk och Vitkål

Soppgryta med Fläsk och Vitkål 350 gr Torrsaltat Fläsk ½ litet Vitkålshuvud 1 stor Morot 10 cm Purjolök 1 Vitlöksklyfta 2 Lagerblad 10 Vitpepparkorn 1 tsk Kummin 1 msk Äppelcidervinäger 1 msk Ekologiskt Buljongpulver Vatten Skär vitkålen i klyftor och moroten i skivor
Olles soppgryta

Olles soppgryta

Ingredienser Portioner. 4 1 morot 1 msk olivolja 1 1/2 tsk herbes de Province 2 potatisar 2 vitlöksklyftor 1 burk krossade tomater (à 400 g) 2 1/2 dl vatten 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) 1 burk skivade champinjoner (à 280 g) 1 burk kikärter (à 400 g) 1 burk kidneybönor (à 400 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen

Soppgryta med kött

Soppgryta med kött 2-3 portioner 200 g nötkött (grytbitar eller liknande) 1 morot 1 - 1/2 dl makaroner Tomatsås 1 burk krossade tomater 1 msk olivolja 1 tärnad/skivad vitlöksklyfta 1 tsk mejram 1 tsk salvia 1 tsk timjan salt svartpeppar 1/2 dl vatten Lägg alla ingredienserna till såsen (allt utom vattnet) i en panna och låt det småkoka några minuter
Soppgryta med chorizo

Soppgryta med chorizo

364 kcal19,6 g protein17,3 g fett29,4 g kolhydraterSoppgryta med chorizo, 4 port2 morötter1 purjolök2 dl gröna linser5 dl grönsaksbuljong1 msk tomatpuré1 msk paprikapulversvartpeppar300 g chorizo1. Soppgryta med chorizo, 4 port