En grön sommarsås. 1kruka basilika 2 dl cremefraiche 1msk rapsolja, lite salt och peppar. Mixa ihop allt till en slät sås ställ kallt en stund och njut sedan till fisk eller kött❤️ - Läs hela inlägget här 1kruka basilika
Rör ihop alla ingredienser och låt stå några timmar i kylskåp innan servering. Mängden curry bestäms efter smak, men tänk på att smaken blir starkare ju längre såsen får stå och dra i kylen
Det blev dock ingen grillning i regnet utan fisken fick åka i ugnen i stället, men till den blev det en god sommarsås ur Anna Bergenströms bok ”Kärlek, oliver och timjan’
Till makrillen blev det pastasallad och en sås som jag i brist på annat namn kallar "sommarsås". Sist vi grillade hel makrill så gjorde vi det i aluminiumfolie
Ekologisk Barnmat – Blomkålspasta med sommarsås. Ekologisk Barnmat – Blomkålspasta med sommarsås. Blomkålspasta med sommarsås Skriv ut Tid att förbereda 10 min Tillagningstid 20 min Totala tiden 30 min Koka pastan enligt instruktionerna på paketet