Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Sommarkantarellerna leker tittut och vi letar upp deras gömställen. Förra veckan drog vi på oss gummistövletterna och begav oss ut i Norra skånes skogar för att leta skogens guld
Hur fick jag då denna blaffa, jo jag var ute i skogen igår, i sisådär 15min och hittade en massa små sommarkantareller, på de 15 minuterna lyckades jag även samla på mig 7 myggbett varav ett på ögonbrynet
Till det lagade jag en provensalsk potatispuré från PA&CO och det hela toppades med stekta sommarkantareller som farmor plockat, skirat smör och en tomatsallad
Fick en låda sommarkantareller (torrare och ljusare än höstkantarellerna) av Farmor som trots ett opererat knä lyckats ta sig ut i skogen och som alltid hittat mängder