Rör smöret mjukt. Spritsa eller bred ut smörkrämen på hälften av kakorna och para ihop dem med resten. Man kan även byta ut smakerna lite, man kan byta ut essensen i kakorna mot rivet skal från ½ citron och droppa i violessens i smörkrämen istället
100 g smält smör. Vispa ägg och socker. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut i smord långpanna. Blanda ingredienserna till toppingen och klicka ut över smeten
· Smöra och bröa en rund form. · Smält smör i en väl rymlig kastrull. Sommarkaka 8-10 port. 50 g smör2 dl strösocker3 dl vetemjöl1 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker2 ägg1 dl mjölk200 g bär/frukt1 msk mald kanelGör såhär. ♥ 50 g smör
100 g smält smör. 200 g smält smör. Rör ihop alla ingredienser och häll i en bröad långpanna. Smeten är seg men försök ändå stryka ut hela smeten i långpannan
smör+ströbröd till formen. Smöra och bröa en rund form. Vispa smöret och socker poröst med elvisp. Knäck sedan i äggen ett i taget och vispa ihop med smöret och sockerblandningen
Smält smöret, låt svalna och blanda i grädden. Blanda lite i taget i smör och gräddblandningen. Förbered genom att smörja formen,24 cm, och bröa den med cocos och ströbröd. 75 g smör eller margarin
Vispa rumsvarmt smör med sockret så det blir fluffigt. 125 g rumsvarmt smör. 125 g rumsvarmt smör. Det bästa med den här sommaren är att man kan stå i köket och baka, utan att ha minsta dåligt samvete att man inte är ute i fin vädret
Krossa dem i matberedaren och kör ihop med 130 gram smält smör. Egentligen spelar det ingen roll hur en kaka är att göra (bara den inte är för omständig) eller hur den ser ut
Smöra och mjöla en plåt. Lägg på resten av smöret i klickar. Blanda 125 g av smöret med ägget och rivet citronskal, saltet samt 1/3 dl av sockret. 200 g mjukt smör (125 + 75)