Sommarbär i gelé - en somrig efterrätt. God morgon. Nu på sommaren när det är varmt ute och man har grillat eller ätit mycket till middag så kanske man inte är sugen på en jättestabbig efterrätt och då är det här ett enkelt och gott alternativ
Ugn 175 grader. Bred ut bären i en form. Vispa äggulor och socker vitt och fluffigt. Vispa grädden fast. Vispa crème fraichen fast, blanda med den vispade
Vill någon ha ett enkelt recept med en somrig smakupplevelse. Ärligt talat kände jag inte för att vara särskilt kreativ idag för jag är ingen person som börjar baka på kvällen men jag ville ändå njuta av bären som jag och mamma plockade i skogen idag
Idag ska granen och alla julsaker ut ur huset. Visst är det konstigt. Lika roligt som det var att plocka fram alla grejor för några veckor sedan, lika skönt är det att få städa bort dem nu
Denna fläderparfait har nämnts på bloggen förr, men jag vill verkligen slå ett slag för den igen. Alla mina tjejkompisar fullkomligen älskade den, och jag måste säg att det var ett genidrag att frysa den i en springform och servera den som en frusen tårta med bär uppe på