Soltorkade tomater solroskärnor recept

Pesto på kronärtskocka och soltorkad tomat

Pesto på kronärtskocka och soltorkad tomat

½ dl solroskärnor. ½ dl solroskärnor. 50 g soltorkadetomater. 50 g soltorkadetomater. Den här kronärtskockspeston fungerar fint både som tillbehör till mat och som pålägg på bröd eller kex
Pesto med solroskärnor.

Pesto med solroskärnor.

1/2 dl solroskärnor 1/2-1 klyfta vitlök1 kruka basilikaCa 1/2 dl riven parmesan3-4 msk olivolja4-5 soltorkadetomater 1/2 citron (saften)Salt och svartpepparGör såhär. 1/2 dl solroskärnor. 4-5 soltorkadetomater
Recept Olivfyllda tomater

Recept Olivfyllda tomater

Mixa solroskärnor grovhackade. Skär bort ett lock på tomaterna. Lägg ut ruccola på ett fat och ställ tomaterna på ruccola
Nyårs Meny 2016

Nyårs Meny 2016

1 Prosciutto di Parma (á 70g), 600 g fläskfilé putsad, 2 msk soltorkadetomater, 100 g Fetaost smulad, 1 kruka basilika plockade blad, ca 250 g smördeg, 1 ägg uppvispat, olivolja Classico, salt, svartpeppar nymalen. 1½ kg delikatesspotatis, 4 msk Smör, ½ msk flingsalt, 2 krm svartpeppar, 1 dl solroskärnor. Strö över solroskärnorna och tillaga ytterligare ca 10 min. 2 msk soltorkadetomater. 1 dl solroskärnor
Risonisallad med vitlöksstekt halloumi

Risonisallad med vitlöksstekt halloumi

4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkadetomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Buffé till makens företags after work

Buffé till makens företags after work

Råg knäckebröd, brynt vispat smör, foccatia, vattenmelon- & fetaost sallad, Grillad fläskfilé med kapris och baconvinägrett, grönsallad, pastasallad, basilika kyckling med soltorkadetomater och fetaost strössel och krämig potatissallad
Paj med salladslök, spenat och fetaost

Paj med salladslök, spenat och fetaost

Olja från soltorkadetomater för stekning. Den största skillnaden var i pajskalet, det fick inte lika mycket smak från solroskärnorna
Matig sallad á la Maja

Matig sallad á la Maja

Klipp ned soltorkadetomater. Tillsätt solroskärnor och riv över parmesan. 3 soltorkadetomater (gärna i olja). Drygt 1 msk solroskärnor. 3 soltorkadetomater (gärna i olja). 1 msk solroskärnor