Det blev supernajs med solrosfrön i så man fick lite crunch. 5 inlagda soltorkadetomater + 1 msk av oljan. 0,5 dl solrosfrön. 5 inlagda soltorkadetomater + 1 msk av oljan. 0,5 dl solrosfrön
Häll fyllningen i pajskalet och strö över solrosfrön. Skiva löken, vitlök och låt den karamelliseras och bli gyllene i oljan från de soltorkadetomaterna, låt svalna lite
Skär fetaosten i kuber och strimla de soltorkadetomaterna. ½ dl solrosfrön. Blanda ner fetaosten de strimlade soltorkadetomaterna och svartpeppar i smeten
Rekommenderar verkligen att använda soltorkadetomater i brödet. Toppa med exempelvis solrosfrön. Jag fyllde mitt bröd med 60g körsbärstomater, tömda på den mesta vätskan, skivade i strimlor samt 20g soltorkadetomater (mina var i olja)
Lägg solrosfrön och soltorkadetomater i en mixer och mixa tills massan klumpar ihop sig. De soltorkadetomaterna ger både en god smak och en härlig färg åt skalet
3/4 dl solrosfrön. Ca 10 st torkade Aprikoser (eller annan frukt som rivet äpple, katrinplommon, blåbär, hjorton, oliver, soltorkadetomater). 3/4 dl solrosfrön. Ca 10 st torkade Aprikoser (eller annan frukt som rivet äpple, katrinplommon, blåbär, hjorton, oliver, soltorkadetomater)
Har även strött över lite pumpakärnor och solrosfrön över innan gräddning. Jag har valt att använda 1 dl linfrön, 1 tsk oregano, oliver och soltorkadetomater. Forma smeten till en lite tjockare platta, ca 3 cm hög, tryck ner lite oliver, soltorkadetomater, och ringla över lite olivolja