Soltorkade tomater schalottenlök recept

Pastasallad med soltorkade tomater

Pastasallad med soltorkade tomater

Strimla tomaterna, hacka löken och pressa vitlöken. Låt de soltorkadetomaterna ligga i blöt i vatten, ca 30 minuter. 1-2 schalottenlökar. 50 g soltorkadetomater
Kycklingrullader med fetaost och soltorkade tomater

Kycklingrullader med fetaost och soltorkade tomater

Kycklingrullader4 kycklingfiléer 200 g fetaost färsk timjan färsk basilika 200 g soltorkadetomater i olja. 1Vitvinssås2 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 0,5 schalottenlök, hackad vetemjöl, att pudra över 2 dl grädde 1,5 dl vitt vin 2 msk soja 2 msk dijonsenap 1 klyfta vitlök 0,5 dl färsk basilika 0,5 dl färsk timjan smör, efter smak salt peppar
Auberginepaj med Soltorkade Tomater & Oliver

Auberginepaj med Soltorkade Tomater & Oliver

Hacka auberginen i småsmå bitar, hacka vitlök, schalottenlök och soltorkadetomater. Stek auberginen, tillsammans med löken, i spadet från tomaterna tills den är helt mjuk
Kycklinggryta med soltorkade tomater

Kycklinggryta med soltorkade tomater

Finhacka schalottenlök och vitlök. Hacka svampen och de soltorkadetomaterna. Fräs svamp, schalottenlök och vitlök, salta och peppra
Pasta med oliver och soltorkade tomater

Pasta med oliver och soltorkade tomater

  Stek på tomaterna och oliverna en stund tills de blir varma. Pasta med oliver och soltorkadetomater 2 port 150 g fusili eller valfri pasta 1 dl goda oliver 2 msk hackade soltorkadetomater 1 schalottenlök, finhackad 1 vitlöksklyfta, finhackad olivolja 1/2 dl pinjenötter, lättrostade 1/2 dl riven parmesan salt och peppar Koka upp vatten och koka pastan al dente. 2 msk hackade soltorkadetomater. 1 schalottenlök
kyckling i marsalasås med soltorkade tomater och svamp.

kyckling i marsalasås med soltorkade tomater och svamp.

600 g kycklingfile 30 g torkad karljohansvamp 4 dl vatten 2 schalottenlökar, finhacka 3 vitlöksklyftor, finhacka ½ dl vetemjöl 25 g smör 2 msk olivolja salt & peppar 2 ½ dl sött marsalavin ½ dl vispgrädde 3 msk koncentrerad kycklingfond 2 msk dijonsenap. 2 schalottenlökar