Soltorkade tomater ris recept

Fläskfilé med soltorkad tomat

Fläskfilé med soltorkad tomat

Servera med ris eller pasta. 6-8 st soltorkadetomater. 6-8 st soltorkadetomater. Mums säger jag åt denna rätt
KYCKLINGGRYTA MED FETAOST OCH SOLTORKADE TOMATER

KYCKLINGGRYTA MED FETAOST OCH SOLTORKADE TOMATER

Koka ris enligt anvisningar på paketet. Det är något speciellt med kombinationen av fetaost och soltorkadetomater som gifter sig så bra
Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat

Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat

4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkadetomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Krämig kycklinggryta med kycklingbacon och soltorkade tomater

Krämig kycklinggryta med kycklingbacon och soltorkade tomater

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kycklinggryta 800 gram kycklingfilé(er) 2 paket kycklingbacon 10 st soltorkadetomater , strimlade 40 gram färsk bladspenat 0,5 kruka(or) färsk basilika 5 dl matlagningsgrädde 3 msk kycklingfond 3 st vitlöksklyfta(or) 4 msk maizena majsstärkelse 0 salt 0 svartpeppar , efter smak Tillbehör 4 port ris Köp receptet
Pastasås med kyckling, fetaost och soltorkade tomater

Pastasås med kyckling, fetaost och soltorkade tomater

Slå över i en form och på med riven ost, skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter och servera t ex ris till. 2 Arlas creme fracihe fetaost och soltorkadetomater. 2 Arlas creme fracihe fetaost och soltorkadetomater
Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat

Krämig kycklinggryta med soltorkad tomat

4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkadetomater (à 200 g) 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan