Jag har aldrig tyckt om soltorkadetomater, de är för torra och koncentrerade i smaken för min del men semi-torkade eller lättorkade som jag provat tycker jag väldigt mycket om
Det tar tid att göra torkade tomater i ugnen och det är bara bra om de får stå väldigt länge. Tiden gör att smakerna intensifieras och tomaterna blir otroligt goda
Eller så grillar jag den penslad med olivolja. Blanda försiktigt om potatis, mozzarella, lök, soltorkadetomater, körsbärstomater, sparris och riven parmesan i skålen med crème fraiche och pesto
olivolja. Serverade en fetaoströra med soltorkadetomater till som verkligen är "to die for". Smula ner fetaosten i yoghurten, blanda ner tomaterna och basilikan
olivolja. Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkadetomater
Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme. Rör ner soltorkadetomater, timjan, köttbuljong, portvin, grädde och mjölk
Stek sen dom i lite olivolja i en stekpanna tills dom har fått lite färg. ½ dl soltorkadetomater. Jag gjorde min tomatsås genom att använda en burk krossade tomater av hög kvalité (annars blir såsen bara vattnig) som jag kokar upp tillsammans med oregano, havssalt och lite svartpeppar