Jag hade bestämt mig för att täcka köttet med en “smet” på soltorkadetomater och vitlök och så här i efterhand är ju inte detta något att vara ledsen för
Idag gjorde jag sojakött, med majs och bönsås till det glutenfri pasta och tomatpuré. Undertiden blanda bönor och majs i Crème Fraîche, krydda med olika kryddor helt efter vad du känner för, (jag använde de ovan)
Klipp över bacon och toppa med tomaterna. valfri pasta - jag tog en glutenfri "tagliatelleboll" av majs, av märket Veneziane2 - 3 skivor kalkonbacon - beroende på hunger och midjemått. fryst, hel spenat, så många "klumpar" du vill - har du tillgång till färsk spenat är det ännu bättrefrysta broccolibuketter, så många buketter du vill - färska går förstås minst lika braca 3/4 - 1 dl valfri grädde3/4 dl riven, smakrik ost - kan uteslutas om du inte tål ost1 tsk kryddblandning, Himalayas Höjder - eller annan valfri kryddblandning som du tycker omca 6 stycken soltorkadekörsbärstomaterKoka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisning på paketet, och försök beräkna koktiden så den blir klar samtidigt som röran. ca 6 stycken soltorkadekörsbärstomater
6-8 portioner krämis pastasallad 400 g pasta (gärna farfalle eller penne) 400 g majs 2 st paprikor (gärna 2 röda eller 1 gul och 1 röd) 1 gurka 1 burk soltorkad tomat (ca 250 g, kan bytas ut mot 250 g cocktailtomater) 1 rödlök eller en bit purjolök Dressing. 400 g majs. 250 g cocktailtomater
Finstrimla salladslök och soltorkadetomater. Rosta på majsen i en panna med lite smör. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med majsen, smulad fetaost och kryddor
Coctailtomater. 5 soltorkade marinerade tomater. 1 burk majs. 5 soltorkade marinerade tomater. 1 burk majs. Kom på att jag inte hunnit med att skriva om släktträffen som vi hade i sommar