Hacka en kålrot och 3 morötter i mindre bitar. Jag hade ca 500 gram nötfärs, ägg, salt, vitpeppar, paprikakrydda, lökpulver, vitlökspulver, vitlökssalt, chiliflakes, worshirechestersås, dijonsenap och hackade soltorkadetomater i
För dig som äter väldigt lite kolhydrater kan det vara bra att byta ut sötpotatisen mot kålrot, jag åt detta efter ett tungt styrketränings pass så det fungerade bra
Hacka en kålrot och 3 morötter i mindre bitar. Jag hade ca 500 gram nötfärs, ägg, salt, vitpeppar, paprikakrydda, lökpulver, vitlökspulver, vitlökssalt, chiliflakes, worshirechestersås, dijonsenap och hackade soltorkadetomater i
Tillsätt kålroten, morötterna, purjolök, lagerblad, chili, soltorkadetomater samt potatisen. ca 250 g kålrot i ca 1x1 cm stora tärningar. 4 bitar soltorkadetomater
Koka färsk tortelloni i 3 minuter i väl saltat vatten (vi brukar välja ricotta/spenat eller soltorkadetomater)2. Hacka schyssta grönsaker (vi brukar välja spenat, sockerärtor, sojabönor, kålrot, morot, purjo) 5
3 msk créme di pomodori eller mixade soltorkadetomater. ca 250 g kålrot. Sätt ugnen på 200 grader. Skär bort överflödigt skinn och fett på undersidan av kycklinglåren
Häll över såsen och toppa med smulad fetaost och soltorkadetomater. Till såsen, blanda krossade tomater, yoghurt, buljong, timjan och svartpeppar i en skål
Jag har länge velat göra min egen lantbuljong och försökte mig på Örtsalt i somras men gjorde misstaget att lägga ut det på tidningar med det resultatet att tidningarna fastnade och allt fick åka i komposten
Finhacka de soltorkadetomaterna. Droppa över lite av den goda oljan från tomaterna. 4 soltorkadetomater i olja. 1 ask körsbärstomater (250 g). 200 g kålrot. 4 soltorkadetomater i olja. 1 ask körsbärstomater (250 g). 200 g kålrot
*Baka med fetaost och soltorkadetomater. *Pastasås, tärna rotsakerna, lök och vitlök fint, fräs försiktigt ihop dem och häll sedan över passerade tomater
Ta tomaterna ur marinaden, strimla dem och blanda med baconbitarna. 4 kycklingfiléer (inte allt för stora) 150 g soltorkadetomater i marinad 140 g bacon (1 pkt), strimlad 200 g kålrot, i stavar 200 g morot, i stavar 100 g rotselleri, i stavar 1 msk smör 3 dl vatten 2 msk kycklingfond ½ citron, saften & ev. 150 g soltorkadetomater i marinad. 200 g kålrot