Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkadetomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Klipp ner soltorkadetomater. Koka upp grädde och creme fraiche i en traktörpanna eller en kastrull. 1 dl creme fraiche. 8-10 st soltorkadetomater. 1 dl creme fraiche. 8-10 st soltorkadetomater
Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. 2 dl Crème fraiche. 5 st stora soltorkadetomater i olja. 1 msk Crème fraiche