Kombinationen soltorkadetomater, fetaost och basilika är alltid en vinnare och i kombination med het chili och mild, lite syrlig creme fraiche blir det en riktig home run
Strimla sedan spenaten och de soltorkadetomaterna. Häll i tomaterna, spenaten och vitlöken till kycklingen och tillsätt matlagningsgrädden och crème fraichen
11 burk krossade tomater à 400 g. 1½ tsk chiliflakes. 11 dl strimlade soltorkadetomater i olja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 vitlöksklyftor 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 300 g pasta penne, koktid 11 min 3 dl Arla Köket® vispgrädde 1 burk krossade tomater à 400 g 1 tsk salt ½ tsk chiliflakes 1 dl strimlade soltorkadetomater i olja 1 burk vita bönor à 400 g 1 krm svartpeppar Till servering. Tillsätt pasta, grädde, krossade tomater, salt, chili, soltorkadetomater och 9 dl vatten
Lägg i babyspenat, grovhackade oliverna (gärna fyllda med chili för bra sting), strimlade soltorkadetomater, pinjenötter, samt hackade oreganoblad i skålen
• hacka lök, vitlök, champinjoner, broccoli, paprika och sparris (och chilin om du inte använder färdigpackad fryst som jag) och fräs i en panna och krydda med salt, peppar och lite chiliflakes