Den här pastarätten med kyckling, spenat och soltorkadetomater åt vi i fredags. Tillsätt vitlök och tomater till kycklingen och fräs med en stund så att kycklingen får ta smak
Babyspenat. Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkadetomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Strimla de soltorkadetomaterna. Blanda mascarpone med några droppar olivolja, kycklingbitarna, spenaten, soltorkadetomater (spara några til garnering), salt och peppar
300 g tagliatelle smör 400 g kycklingbröst, skurna i bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 50 g soltorkadetomater 150 g babyspenat 2,5 dl grädde havssalt (en generös nypa) svartpeppar, nymalen parmesanost, till servering
Hacka även spenaten och de soltorkadetomaterna. ca 2 dl färsk babyspenat. 6 st soltorkadetomater. 1 vitlöksklyfta ca 2 dl färsk babyspenat. 6 st soltorkadetomater
Strö babyspenat över och ät. ) de soltorkadetomaterna. När tomatpurén börjat släppa lite färg i oljan, (det går fort) tillsätt de krossade tomaterna och sockret