Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche med soltorkadetomater
Strimla de soltorkadetomaterna. Strimla vårlöken och blanda i tillsammans med kapris och tomater. 1 kg färskpotatis12 st soltorkadetomater i olja3 msk fransk Dijon senap2 msk vitvinsvinäger1 dl olivolja3 vårlökar eller en purjolök3 msk kapris0,5 tsk salt1 krm svartpepparKoka färskpotatisen och låt svalna något. 12 st soltorkadetomater i olja. 3 msk kapris
Kaprisen och rödlöken passar också perfekt i som smaksättning. Igår grillade vi baconlindade kycklingfiléer och till det serverade jag en blomkålsröra med soltorkadetomater och fetaost
Lägg ner allt i gratängformen tillsammans med kaprisen. Strimla soltorkadetomater. Vispa ihop ägg, grädde och tomatpuré med salt, peppar och smulad oregano
Fördela tomatblandningen över squashpastan och toppa med lite parmesan och kapris. 100 g soltorkadetomater, grovt strimlade. 100 g stora kvistkapris. Häll i tomaterna och stek i ca 4-5 minuter. 100 g soltorkadetomater, grovt strimlade. 100 g stora kvistkapris