Solrosbullar mjölk recept

Bake-off frallor

Bake-off frallor

Solrosbullar. Rör ut jästen i mjölken. 6 dl mjölk. Värm mjölken till fingervarmt, 37 grader. 6 dl mjölk. Bakade lite härligt goda frallor häromdagen
Solrosbullar

Solrosbullar

Värm mjölken till fingervarm, 37°, och häll över ingredienserna. 2½ dl mjölk. Ugn 225°. Lägg vetemjöl, grahamsmjöl, sirap, salt, brödkrydda och klickar av rumsvarmt smör i matberedarens skål
Solrosbullar

Solrosbullar

ÄggvitaSolrosfrönSmält smöret och häll i vattnet eller mjölken. ca 30 bullar50 g smör eller ½ dl solrosolja5 dl vatten eller mjölk50 g jäst1 ½ tsk salt(2 msk ljus sirap)3 dl solrosfrökärnor1,3 – 1,4 liter rågsiktPensling. 5 dl vatten eller mjölk

Solrosbullar

Anledningen var att jag hade sur mjölk som jag ville använda till något (jag kastar inte sur mjölk, perfekt att baka med)

Solrosbullar

Häll i mjölken och värm till 37 grader. 5 dl mjölk. Smält margarinet i en kastrull. Smula jästen i en bunke och rör ut med lite av degspadet

Lindas solrosbullar

Smält smöret och blanda i mjölken. Blanda ut jästen i lite av mjölkblandningen. Häll över resten av mjölkblandningen

Solrosbullar

Smör, mjölk, jäst, socker, salt, solrosfrön, anis och vetemjöl. Häll i mjölken. Vispa slätt med mjölken och smöret, socker, salt, solrosfrön och anis