Zzzzzz. Jag känner mig som en björn som gått i ide och vill sova i sisådär 6-7 månader. Nej jag skojar inte, jag känner mig verkligen trött på vintermörkret och kylan
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 zucchini 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 msk smör eller margarin 1/2 g saffran 1 msk tomatpuré 1 fiskbuljongtärning 2 dl vispgrädde 1 msk majsstärkelse salt och peppar 300 g frysta skalade räkor 250 g körsbärstomater 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Påskens efterrätt/dessert/sötsak blev en riktig klassiker. Rulltårta, grädde och solgul äggliknande. En väl beprövad påskbakelse som är otroligt god trots dess enkelhet
Den här majssoppan är helt sagolik. Jag har varken smakat eller lagat någonting liknande förut. Jag har gjort soppan kanske 4-5 gånger och den är lika underbar varje gång
Jag har tyvärr varit sjuk och därför inte kunnat laga resterande maträtter jag fick i matlådan från Årstierna men jag kommer att lägga upp recepten så fort jag är kry nog att tillaga rätterna
Jag tänker att jag skall laga mer vegetariskt, men eftersom vi får viltkött äter vi ofta det. Eller som snabbmat när det är brist på fantasi och/eller energi
Julen närmar sig med stormsteg, vilket gör att jag vill frossa i julsmaker. På ett glöggmingel som vi var på bjöds det på saffranspannkaka och det blev avstampet för den här rätten