800 g ryggbiff, i skivor (gärna hängmörad med el utan kappa) rapsolja smör 1 klyfta vitlök 3 kvistar färsk timjan salt svartpeppar. 1Sesam- och sojamajonnäs1-1,5 dl majonnäs 1-1,5 tsk japansk soja 2 tsk sesamolja
Den här gången valde jag välmörad ryggbiff, hur gott som helst. Kantarellsås4 dl kantareller1 dl vitt vin3 dl grädde2 dl creme fraiche1 tsk sojasalt & pepparFräs svampen i smör, riktigt smör. Tillsätt 2 dl grädde, créme fraiche och soja och låt såsen puttra vidare "en stund"
Tillsätt vin och soja. Ryggbiffarna. blanda ryggbiffarna med olivolja, salt och peppar. Servera ryggbiffen med de rostade rotfrukterna och vitlöken på fat, paprikaröran (i skål) samt rödvinsreduktionen i såsskål
Ryggbiff. Bryn ryggbiffen i en varm stekpanna. ca 800 g ryggbiff i bit (räkna med 150-200 g per person). 11 msk kinesisk soja. 1ca 800 g ryggbiff i bit (räkna med 150-200 g per person). 1Marinad 2 dl portvin 1 msk kinesisk soja 3 klyftor vitlök 1 knippe timjan 1 knippe rosmarin
Ta sedan bort från värmen och tillsätt genast sojan, sjögräset och bonitoflarnen. PrintHalstrad Tosa Joyumarinerad ryggbiff med skogsöra, trio av lök och färskost