Lägg filéerna i en ugnsäker form, pensla med soja, strö över dragonen och häll i grädden. 11 msk soja. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem. Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till
Lägg filéerna i en ugnsäker form, pensla med soja, strö över dragonen och häll i grädden. Strö över rosépepparen och låt stå i ugnen i ca 15 minuter till. 1 msk soja. 1 tsk krossad rosépeppar
Färga såsen brun med soja och smaka av med salt. Mortla svartpeppar, vitpeppar, rosépeppar och grönpeppar - används både till fläskfilén och pepparsåsenMandelpotatis, tar sin lilla tid att skala men är värd besväretFyll på grädde och mjölk så det är strax under potatiskanten
Smaka av med soja, rosépeppar, salt, peppar och citron. Fläskfilé i rosépepparsås, 4 portioner. 1-2 tsk soja. 1-2 krossad rosépeppar. Fläskfilé i rosépepparsås, 4 portioner