dubbelmarinerad fläskfilé med smak av ingefära och balsamvinäger. Som oftast använde jag fläskytterfilé och det funkade minst lika bra som fläskfilé i den här rätten
med ingefära, soja och balsamvinäger. Det här receptet med fläskfilé eller fläskytterfilé marinerar man både före och efter tillagning och blir supergott med många favoritingredienser t
Blanda samman alla ingredienserna soja, hoisinsås, salt, olja och socker. Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Färga såsen brun med soja och smaka av med salt. Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Smaka av med soja och kalvfond. Putsa fläskfilén och skär i skivor. Häll över fläskfilén och sätt in mitt i ugnen i ca 20 minuter. 2 fläskfiléer. 1 msk soja