4 4 äpplen gärna Ingrid Marie 3 msk smör 1 dl havregryn 3 msk strösocker 1/2 tsk kanel Till servering vaniljglass eller vaniljsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Smör 5
Getostäpplen. Skär äpplena i halvor. Lägg osten på äpplena och strö över peppar och pinjenötter. Gratinera getostäpplena vid sidan om potatisen 810 min. 2 små äpplen
Inlagd gurka. Börja så tidigt som möjligt med att lägga in gurkan, gärna dagen innan den ska ätas. Skiva gurkan tunt och blanda den med 1 dl socker och 3 msk ättikssprit
Imorgon är det punschrullens dag. För en tid sedan bakade jag sockerfria dammsugare/punschrullar, så jag tänkte att det är ett utmärkt tillfälle att dela med mig av receptet nu
Dela och kärna ur och skär äpplena i klyftor. Lägg äpplena i en form eller portionsformar, fördela mascarponecrèmen på och strö på grovkrossade biscotti
Servera soppan rykande het tillsammans ett litet fat med krås, sockerstekta äppelklyftor och portvinskokta katrinplommon garnerat med grovt hackad bladpersilja