Under valborgshelgen blev jag inspirerad till att försöka skapa ett recept på glutenfria munkar. Jag har inte vågat testa tidigare för att jag är så rädd att de inte ska tåla friteringen
Struvor är ett vanligt tillbehör, men vi håller oss till sockermunkar vid oss sedan flera år tillbakas, då kollegan Maria delade med sej av sitt recept
Alla familjer har olika traditioner och vanor. Helgmiddagarna har blivit lite speciella för oss. På fredagarna när man man kommer hem efter jobbet äter vi ofta fredagsmys typ chips och popcorn och tar en drink
efod. vecka 20. Man kan väl knappaste kalla min EFOD-idé en bloggtradition då jag bara publicerat två inlägg med upplägget tidigare, men nu är det ju tredje gången gillt så kanske kan jag bli lite bättre på den här grejen framöver
Idag testade vi bara vanliga sockermunkar, men barnen har redan smitt planer på att fixa glasyrer av olika slag och toppa med strössel, dessutom är ju choklad en given variant att prova
Traditionsenligt borde vi göra och njuta av sockermunkar och mjöd, men se kompassen är inställd på Italien på söndagseftermiddagen så det blir det inget av
Nu har jag sett dessa munkmuffins på flera ställen så självklart var jag tvungen att testa på dem. Egentligen ska de väl bara täckas i socker och kanel men jag gjorde även en, tyvärr lite tunn, glasyr för att de skulle kunna smälta in så mycket som möjligt i Homer Simpsons värld