Blanda grapefruktjuicen med sockerlag och Campari. För att balansera det torra, lite bittra la jag till en gnutta vaniljsockerlag, med vaniljkornen kvar som prickarna över i-et
2 cl campari. 4 cl sockerlag på ingefära och (röd) grapefrukt. Gör en sockerlag på 2 dl vatten, 2 dl strösocker, två ”tummar” grovt riven ingefära och en grovt hackad grapefrukt utan skalet. 2 cl campari. 4 cl sockerlag på ingefära och (röd) grapefrukt
Blanda rabarber, sockerlag & campari i en blender. Sockerlag. För att avrunda årets rad av rabarberrecept här på Smaka & Se har jag valt en av mina favoritdesserter, en rabarbersorbet med smak av campari - läskande och god
Koka en sockerlag, låt svalna tills kylskåpskall, blanda i apelsinjuicen och Campari. 6 cl campari. Används glassmaskin låt den gå ca 40 min om man fryser i frysskåpet tar det ca 2 timmar och bör röras om " minst" varje halvtimme