Sockerlag campari recept

Blodapelsinsorbet med campari

Blodapelsinsorbet med campari

Mixa ihop saften och den kalla sockerlagen med en stavmixer. En blodapelsinsorbet med en skvätt campari fick det bli – och jeezez, det ångrar jag inte
After Christmas

After Christmas

Blanda grapefruktjuicen med sockerlag och Campari. För att balansera det torra, lite bittra la jag till en gnutta vaniljsockerlag, med vaniljkornen kvar som prickarna över i-et
Enzoni

Enzoni

Sockerlag. Campari. 3 cl Gin 3 cl Campari 2 cl Citronjuice 2 cl Sockerlag 5 st Vindruvor Alternativ till Campari Aperol
Bitter sweet Valentine – fredagsdrinken

Bitter sweet Valentine – fredagsdrinken

2 cl campari. 4 cl sockerlag på ingefära och (röd) grapefrukt. Gör en sockerlag på 2 dl vatten, 2 dl strösocker, två ”tummar” grovt riven ingefära och en grovt hackad grapefrukt utan skalet. 2 cl campari. 4 cl sockerlag på ingefära och (röd) grapefrukt
In Grid – fredagsdrinken

In Grid – fredagsdrinken

5 cl Absolut Elyx vodka 1,5 cl Campari 1 cl citronsaft 3 cl färskpressad röd grapefruktjuice 1,5 cl sockerlag några stänk angostura 1/2 äggvita (alt. 1,5 cl Campari. 1,5 cl sockerlag några stänk angostura
Pink October – fredagsdrinken

Pink October – fredagsdrinken

Istället för en vanlig sockerlag, smälter jag vit choklad i lite vatten med hackade tonkabönor och vispar upp med lecitin
Zoot suit

Zoot suit

Muddla (=mosa) bitarna och lime med sockerlag i en shaker. Häll i isbitar och därefter Campari och blodapelsinjuice
Miami Red

Miami Red

Fyll på med mer krossad is och toppa med Campari. 1 cl sockerlag. 1 cl Campari. Skaka de fyra första ingredienserna med is i en shaker

Zoot suit

Muddla (=mosa) bitarna och lime med sockerlag i en shaker. Häll i isbitar och därefter Campari och blodapelsinjuice

Camparisorbet

Koka en sockerlag, låt svalna tills kylskåpskall, blanda i apelsinjuicen och Campari. 6 cl campari. Används glassmaskin låt den gå ca 40 min om man fryser i frysskåpet tar det ca 2 timmar och bör röras om " minst" varje halvtimme

Campariparfait

Vispa grädden lätt, koka upp sockerlagen på socker och vatten. Tillsätt campari under omrörning, vänd ner den lättvispade grädden