Som till exempel varför i hela fridens namn hon aldrig testat att göra egen nutella förut. Nåväl – igår fick jag syn på en nutellaburk i mataffären och drabbades av en intensiv lust att äta nutella med sked, som jag ibland gjorde i min ungdoms dagar, långt före lchf-tiden
Jag har länge gått och suktat efter Cavaliers steviasötade nutella, inte för att jag på något vis tror att det är ett bra alternativ – men jag tror att det är ett bättre alternativ än den vanliga, sockerbombade nutellan
Det som blev över från macaronsmeten (alt sockerfrinutella). Sikta därefter sukrilett flormelis (sockerfritt flor”socker”) och mandelmjölet ner i en bunke genom en sil och blanda ihop med en sked
Och när jag skriver nutella, menar jag självfallet min sockerfria variant (jag kunde ju rätt och slätt skriva cokladhasselnötskräm, men nutella både låter bättre och är lättare att skriva)
Inspirerad av fantastiska Baka Sockerfritt. nutella, vanilj, sylt och vanlig mandelmassa. Antingen kokar du en egen sylt eller köper sockerfri, till exempel Icas steviasylt