Har länge haft lust att göre Pavlova utan vanlig socker- och idag var det dags. Skillnaden från vanlig maräng är att Pavlova har majzena i – vilket nog gynnade den här smeten med att få en [
Frosting. ) Ta ut kakan och låt svalna en aning innan du toppar med frostingen. Näringsvärde per servering, inklusive frosting, om du delar kakan i 12 bitar. ) Add the frosting, 200g of the lightest Philadelphia, 65g Sukrin Melis and 10 drops Nick's Stevia Drops
Frosting. ) Ta ut kakan och låt svalna en aning innan du toppar med frostingen. Näringsvärde per servering, inklusive frosting, om du delar kakan i 12 bitar. ) Add the frosting, 200g of the lightest Philadelphia, 65g Sukrin Melis and 10 drops Nick's Stevia Drops
Ingredienser frosting. Jag har också bloggat om ett himla gott dadel- och morotsbröd tidigare och häromdagen fick jag för mig att om jag slår ihop dessa två recept så borde det bli en himla god gluten- och sockerfri morotskaka och
Vill du göra om brownien så den blir ännu mer nyttig, så kan du byta ut den mörka chokladen till en sockerfri choklad, eller byt ut den till vegansk choklad för att få veganska brownies
Jag har en gång tidigare bakat sockerfri morotskaka, och var återigen sugen på att baka med morot. Jag har även gjort en topping/frosting av mascarpone, som jag föredrar framför crème cheese
100g kvarg – jag använde sockerfri persika-passion kvarg. 100g kvarg – jag använde 50/50 naturell/sockerfri persika-passion. 30 min beroende på hur kladdig du vill ha den – Rör under tiden ihop en frosting på kvarg, kaffe, kakao och sötning – Ta ut kakan och låt svalna eller låt vara varm om du vill – Bre på frostingen och toppa med kokos – Dela i bitar eller var lite weird som jag och ät hela på en gång. 100g kvarg – jag använde sockerfri persika-passion kvarg. 100g kvarg – jag använde 50/50 naturell/sockerfri persika-passion